Over Onze Groene Koe

Mijn naam is Marianne Hoeve en ik ben het gezicht van Onze Groene Koe.

Mijn passie en daadkracht werden aangesproken toen ik erachter kwam hoeveel nieuwe producten er al te koop zijn, die het milieu en de gezondheid ondersteunen. Zo ontstond Onze Groene Koe, de winkel die uitsluitend dit soort producten verkoopt.

Jij kan ook je bijdrage leveren door schone artikelen te kopen in plaats van vervuilende verborgen plastics, schadelijke stoffen zoals e-nummers en wat al niet meer. Voor een gezonde aarde en gezond lichaam!

Tijdens mijn zoektocht werd ik blij verrast. Ik vond heel wat (vooral jonge) ondernemers die het roer omgedraaid hadden. Elke nieuwe ontdekking maakte mij nog enthousiaster om mijn winkel ‘Onze Groene Koe’ te beginnen.

Onze Groene Koe draagt bij aan een betere wereld door het bieden van een platform aan duurzame jonge ondernemers.

Zie ik je binnenkort in Twijzelerheide?